Åbent hus i BR

Kære roere, familie, venner af Bagsværd Roklub,

Vi inviterer til ÅBENT HUS – KOM OG LEG lørdag d. 14. september kl. 10. Tag din familie, ven, veninde eller nabo i hånden, og kom ned og ro hos os.

Dagen vil byde på roning på vandet, god frokost i godt selskab, endnu mere roning efterfulgt af kaffe og kage.

Vi mødes foran klubben kl. 10.00 iført sportstøj, der kan tåle at blive vådt og beskidt. Her gennemgår vi programmet for dagen samt fordeler jer i de hold, I bliver sendt på vandet i.

Vi sørger for lækre salater samt brød, mens I selv skal medbringe kød til at grille. Det vil være muligt at købe øl og vand til favorable priser.

Når vi har spist os mætte og slået mave, vil det igen være muligt at komme ud at ro, og vi runder dagen af med kaffe og kage. Derfor har vi brug for, at der er nogle der medbringer kage til kaffen.

Tilmeld jer på klubmodul senest onsdag d. 11. september. Her bedes I skrive, hvor mange, I kommer samt om I kan have kage med eller ej.

Vi glæder os til at se en masse af jer! Så sørger vi for højt humør.

De bedste rohilsner

Mette og Line