Velkommen til Bagsværd Roklub

Alle i alderen fra 10 år og op efter er meget velkomne som medlemmer i Bagsværd Roklub.

Vi ror hovedsageligt i de hurtige og slanke kaproningsbåde, men vi har også bredere og mere stabile bådtyper.

Er du nyt medlem sørger vi selvfølgelig for god og sikker oplæring.

Vi har flere medlemsgrupper og uanset hvor du passer ind, kan du være sikker på, at få rigtige gode rovenner.

Roklubben er altid fuld af aktivitet, og der er åbent alle ugens dage hele året rundt fra tidlig morgen til sen aften.

Du kan træne regelmæssigt med din aldersgruppe, men du er også velkommen uden for disse træningstider.

Du kan også træne individuelt, når det passer dig, eller lave aftaler med andre medlemmer.

4xDame.jpg
4X vinder.jpg

Vi bor i bygningen med røde mursten og blåt træværk. Vores nabo i den gule bygning er Danmarks Rocenter (DRC), hvor landsholdet har deres både.