Klubmodul henter siden
Powerweekend januar
Opret en profil eller log ind

Kraftcenter Bagsværd inviterer til vintersæsonens tredje powerweekend. 

Fredag d. 19. januar kl. 16.00 starter træningsweekenden, og den slutter søndag d. 21. januar omkring klokken 16.00 i indgangshallen. Vi sover i klubben, og der vil være overnattende trænere.

Første træningspas fredag eftermiddag foregår i Bagsværd Svømmehal, hvor der er mødetid klokken 16.00. Efter svømmetræningen går vi fra svømmehallen til roklubben. Lørdag træner junior A/B på vandet to gange såfremt, der er isfrit. Søndag træner junior A/B på vandet om formiddagen, mens eftermiddagspasset kommer til at være indendørs for nogle af roerne. Junior C/D træner på land, men vil både komme til at træne indendørs og udendørs

Husk at medbringe masser af træningstøj, drikkedunk og en madpakke til fredag aften. Alle øvrige måltider laves og indtages i klubben med hjælp fra forældre.

Junior A/B-roere (årgang 2003 eller ældre) skal have underskrevet vinterroningstilladelse, inden de får lov at træne på vandet. Der vil under ingen omstændigheder blive dispenseret fra dette. Trænerne vurderer, hvilken kategori de enkelte roere hører under.

Tilmelding findes på klubmodul. 

Vi søger ligeledes efter forældrehjælp til at stå for indkøb til morgenmad og snacks, frokost lørdag og søndag og aftensmaden lørdag.

Det er rarest at være to-tre forældre til de enkle måltider. Mere end tre bliver alt for mange til det lille køkken.

Tilmeldingen foregår, når roeren tilmeldes på klubmodul.

Sæsonens øvrige powerweekender er:

2.-4. marts

Vh

Trænerne

Tilmeldte
18 /50
Tilmeldingsfrist
16.01.2018
Tidspunkt
19.01.2018 kl. 16.00 - 21.01.2018 kl. 16.00
Sted
Bagsværd Roklub
Forældrehjælp*:
Overnatning*:
Pris
140,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'