Junior C/D Påsketræningslejr

Junior CD påsketræningslejr

Der bliver afholdt træningslejr for junior CD-roere (årgang 2004 og yngre) fra og med lørdag d. 24. marts til og med mandag d. 26. marts.

Mødetid til træningslejren er 8.00 lørdag d. 24. marts. Lørdag formiddag vil der være bådklargøring inden klubbens standerhejsning. Lørdag eftermiddag vil der være roning på vandet. Bådklargøring er en fælles opgave, og det forventes, at alle roere deltage i dette lørdag morgen. Både søndag og mandag vil der være et eller to træningspas på vandet.

I resten af påsken er der almindelig træning torsdag kl. 16.30 og søndag kl. 10.00. Tirsdag vil træningen være aflyst.

Husk at medbringe masser af træningstøj, drikkedunk samt at have spist morgenmad hjemmefra, når du møder lørdag morgen. Alle andre måltider laves og indtages i klubben med hjælp fra forældre.

Når standeren er hejst, ror vi efter sommerroningsreglement. Det vil sige, at alle juniorer uanset alder, kan ro på vandet. Junior C og D-roere må dog ikke ro i singlescullere eller Edon. Der vil naturligvis blive taget hensyn til roernes erfaring, når vi fordeler hold, således at sikkerheden har højeste prioritet. Det er dog stadig koldt, og man skal sørge for at have tilstrækkeligt med tøj på. Herunder lange tights og en langærmet svedtrøje.

Vi har aftalt med vejrguderne, at de tør søen op inden påske. Skulle de løbe fra dette løfte, vil vi stadig afvikle træningslejren, men roerne får da ikke mulighed for at komme på vandet.

Tilmelding findes på klubmodul: https://bagsvaerdroklub.klub-modul.dk/cms/EventOverview.aspx

Som altid kan vi ikke klare os uden forældrehjælp til indkøb til morgenmad og snacks, frokost søndag og mandag og aftensmaden lørdag og søndag.

Tilmeldingen foregår, når roeren tilmeldes på klubmodul.

20.03.2018
24.03.2018 kl. 08.00 - 26.03.2018 kl. 16.00