Junior A Påsketræningslejr

Junior AB påsketræningslejr

Der bliver afholdt træningslejr for junior AB-roere (årgang 2003 og ældre) fra og med lørdag d. 24. marts til og med søndag d. 1. april. For junior A-roere og junior-B roere, der er med på projekthold, er der træningslejr hele påsken. For junior B-roere stopper træningslejren efter første pas torsdag d. 29. marts. Der vil dog også være mulighed for træning for junior B-roere søndag d. 1. april på første pas.

Mødetid til træningslejren er 8.00 lørdag d. 24. marts. Lørdag formiddag vil der være bådklargøring inden klubbens standerhejsning. Lørdag eftermiddag vil der være roning på vandet. Bådklargøring er en fælles opgave, og det forventes, at alle roere deltager i dette lørdag morgen.

Der vil være frokost og aftensmad i klubben alle dage. Det forventes, at alle tilmeldte roere deltager i måltiderne.

Vi forventer, at roerne sover hjemme eller hos hinanden. Har man lyst til at sove i klubben, vil der være mulighed for det, men man skal da selv arrangere morgenmad.

Når standeren er hejst, ror vi efter sommerroningsreglement. Det vil sige, at alle juniorer uanset alder, kan ro på vandet.

Tilmelding findes på klubmodul: https://bagsvaerdroklub.klub-modul.dk/cms/EventOverview.aspx

Som altid kan vi ikke klare os uden forældrehjælp til frokost og aftensmåltider.

Forældretilmeldingen foregår, når roeren tilmeldes på klubmodul.

20.03.2018
24.03.2018 kl. 08.00 - 01.04.2018 kl. 16.00