Sjællandsmesterskaberne 2018

Sjællandsmesterskaberne 2018

Så er det tid til årets første indendørs regatta - nemlig Sjællandsmesterskaberne!

Alle er velkomne til at deltage, og du kan se frem til en spændende dag, hvor du både kommer til at ro alene og sammen med dine klubkammerater. Dagen byder på masser af spændende løb, hvor man først ror alene mod sin egen årgang - både en sprint samt et lidt længere løb. Dagen afsluttes med en holdstafet, hvor der sættes blandede hold af alle de, som deltager.

Regattadeltagelse er en god social oplevelse, hvor man udover at ro bruger hele dagen med sine rokammerater. Vi opfordrer af samme grund alle roere, uanset niveau og ambitioner, til at deltage.

Tilmelding foregår på klubmodul, hvor man også skriver, om man selv kommer frem, samt om man evt. har plads til flere i bilen.

Hvornår foregår det?

Lørdag d. 24. november 2018.

Hvor foregår det?

Kildemarksskolen, Næstved

Hvem deltager? Alle må deltage

Hvordan tilmelder jeg mig?
Du er det rigtige sted
Tilmeldingsfrist: Tirsdag d. 13. november 2018.

Vi glæder os til at se mange tilmeldinger samt til en god dag med masser af god energi i maskinerne!

24.11.2018 kl. 08.00 - 24.11.2018 kl. 17.00
Kildemarksskolen, Næstved
Kørsel til Næstved*:
Antal pladser i bilen og kontakt info på forældre*: