Bliv medlem af Bagsværd Roklub

18 - +70 år er klubbens største medlemsgruppe. De lidt yngre ror onsdage kl. 18-20 og søndage kl. 10-12, og de lidt ældre ror mandage og torsdage kl. 18-20. Aldersmæssigt skilles der ikke noget bestemt sted mellem de to grupper.

Vi ror hovedsagelig i de hurtige, slanke outrigger/kaproningsbåde, men vi har også bredere og mere stabile både.

På roskolen læres du op i brede og stabile både.
Roskole for voksne foregår hvert år i april eller maj måned, Varighed 2 gange ugentligt i 8 uger, pris 400,-. Tilmelding når du er blevet medlem.

Vi er en meget social gruppe. Året rundt spiser de, der har lyst, sammen om torsdagen efter roning - om sommeren griller vi, og om vinteren laves der middag. Desuden har vi en mad- og vinaften en lørdag aften i løbet af vinteren. Vi  deltager også i regattaer i både ind- og udland.

Du kan være helt sikker på at få nogle rigtige gode venner.

Kontaktperson: Astrid Krüger - mail: 30plus@roklub.dk

Tryk på linket herunder for at melde dig ind

Indmeld Voksen i alderen 18 til 60 eller mere: Pris 242,- pr. måned

En gangs betaling ved indmeldelses kun 242,-

Roklubben er altid fuld af aktivitet, og der er åbent alle ugens dage hele året fra tidlig morgen til sen aften.

Hold træner på faste tider, men du er også velkommen uden for disse tider.

Du kan træne individuelt, når det passer dig eller lave aftaler med andre medlemmer.

4xDame.jpg
4X vinder.jpg
web115.jpg

Vi bor i bygningen med røde mursten og blåt træværk. Vores nabo i den gule bygning er Danmarks Rocenter, hvor landsholdet har deres både